12. februar 2011

Johannes best igjen

Under helgens norgesranking i badminton for juniorer U19, gikk den unge Pillargurispilleren nok en gang til topps. Johannes Arnhoff Hagen spilte seg greit frem til semifinalen hvor han slo Nikolai Svensson fra Moss, 22-20 og 21-13. I finalen møtte han Carl Christian Hem fra Sandfjord og nok en gang var det Johannes som trakk det lengste strået. Han slo Carl 21-17 og 21-17.

I herredouble spilte Johannes sammen med Jesper Kristensen fra Moss. Jesper er elev ved Otta videregående på badmintonlinja og de to har nå spilt sammen på noen turneringer og har flere seire sammen. I Sandefjord gikk det også bra. De slo seg greit frem til semifinale og finale. I semifinalen slo de Kato Lambrects og Magnus Gjesdal 21-15 og 21-13. Dermed møtte de Arne Liland fra Kristiansand og Nikolai Svensson fra Moss. De slo dem 21-14 og 21-17.

Johannes har ikke spilt mix den senere tiden, siden hans makker Cathrine Fossmo eller Marta Garden har begge vært skadet. Om 14 dager derimot under senior NM som skal avholdes i Sandefjord, skal Marta og Johannes prøve seg igjen i mix.

Det var i tillegg norgesranking i U15 klassen i Sandefjord og også her gjorde Pillarguri Badmintonklubb en god figur.  Torjus Flåtten og Sofie Owen Davies nådde opp til tre finaler som resulterte i to andreplasser til Torjus, en i single og en i herredouble.  I mix gikk de to spillerne fra Otta helt til topps etter å ha slått Charlotte Leinan og Vegar Rikheim fra henholdsvis Finmark og Frogner i en spennende tresetter som endte 18-21, 22-20 og 21-15.