3. mars 2012

Landslagssamling på Otta

I helgen var det storsamling i Ottahallen. Hele det norske ungdomslandslaget i badminton var samlet for å trene sammen med Pillarguris egen trener, Radu Carlan. De to unge Pillargurispillerne, Sofie Owen Davis og Torjus Flåtten som er bland de yngste på U 17 landslaget, satte stor pris på å få besøk av resten av landslaget på hjemmebane. «Bra å slippe å reise for å delta på landslagssamling» mener både Sofie og Torjus, «vi reiser nok som det er».

I tillegg trente de to toppspillerne fra Otta, Johannes Arnhoff Hagen og Ling Zhuang Zeng sammen med de yngre spillerne. Det samme gjorde de av toppidrettselevene på badmintonlinja på Otta som ikke var på landslaget. «Dette gir treningen en ekstra spiss ved at de unge får god sparring», sier en ivrig Radu Carlan.

Det ble lange og intense dager og det var en tilfreds gjeng som avsluttet hele samlingen på søndag ettermiddag med en tur i bassenget. Blant deltagerne er det flere som har søkt seg til Nord Gudbrandsdal vgs. avd. Otta til høsten og det var nok ekstra spennende å få en forsmak på miljø og treningsforhold.

Landslagssjefen Johnny Askevig er fornøyd med utviklingen på Otta og benyttet anledningen til et besøk på videregående, hvor han diskuterte utviklingen på Otta og mulighetene fremover med leder for idrettslinja, Ivar Bronken, trener og lærer Radu Carlan og lederen i Pillagruri, Lars Hagen.

Bilde: En fornøyd gjeng sammen med landslagssjef Johnny Askevig og landslagstrener og trener i Pillarguri Radu Carlan.