10. september 2012

To turneringer i helgen

I helga har det vært norgesranking for U13-spillere i Sandefjord. Pillarguri stilte med to spillere som begge gjorde sin beste rankingturnering noen sinne. Sivert Nordfjæren tok bronsje i singel (34 spillere deltok i HSU13). I tillegg tok han og Jan Kristian Eide en sterk 2.plass i double. Det var veldig fornøyde, men slitne gutter som kom hjem til Otta søndag kveld.

Det har også vært rankingturnering for U15 og U17 i Kristiansand i helga. I U15 hadde Pillarguri med to ferske rankingspillere, Tea Svelstad og Elise Solheim. Elise tok seg videre fra gruppespill. I 8-delsfinale møtte hun turneringsvinner Emilie Sotnes Hamang og måtte dermed si takk for seg. Elise fikk en litt vanskeligere pulje, møtte bl.a. turneringens vinner i innledene og gikk ikke videre denne gangen. Elise og Tea stilte også i double som ble avholdt som cup. Her røk de ut i første runde etter særlig ett meget jevnt sett som ble spilt på overtid 24-22. Elise fikk også med seg en mixkamp hvor hun møtte en av semifinalistene. Begge jentene fikk luftet litt på nivået og har nok fått med seg en masse god erfaring videre.

I U19-klassen prøvde også våre U17-spillere seg. Nivået er høyt. Torjus Flåtten, Haakon Andre Pettersen kom seg ikke videre fra puljespill denne gangen. Kristian Garden kom videre til sluttspill og gikk på tap i 16-delsfinale. Double gikk Torjus og Kristian til hver sin kvartfinale med sine doublepartnere. Ingrid Rønningen Stav og Johannes Arnoff Hagen måtte dessverre begge melde forfall pga skader.

Rita Nordfjæren
Leder