30. desember 2008

Rapport fra Nederland

Semifinale til Cathrine i Carlton Internasjonal Youth tournament i Nederland

Les mer her!


19. desember 2008

Rapport fra Finland

KNALLRESULTATER I FINNISH INTERNASJONAL ELITE 12-14. desember


Les mer her!


8. desember 2008

Politiatest


8. desember 2008

BB Hamar 2008

Mange trøytte fjes dukka opp ved Ottahallen tidleg laurdag morgon for å bli med bussen til Hamar med avgang 6.15 (!) Det var Charlotte, Daniel, Othilie, Yussuf, Hans H V, Hans S, Knut, Jørund, Sophie, Kristian G, Anna, Lars, Andrine, Kristian E L og Tobias. Samt ivrige supportarar i alle aldrar. Torjus og Eivind hadde overnatta hos slektningar på Lillehammer, og hadde ein litt snillare start på dagen.

Resultater

Bilder

Les mer her!


8. desember 2008

Pillarguri dominerte U17 klassen i Moss

Våre spillere kom hjem med bilen full av medaljer etter helgens rankingturnering i Moss. Cathrine Fossmo vant både singel og double og ble nr 2 i mix sammen med Anders Jevne fra Fron. Marta Gården ble nr 2 i double sammen med Cathrine.

Dagens gladeste gutt var nok likevel Ling Zhuang Zeng som tok en meget sterk seier i herredouble sammen med Olav Amundsen fra Fron. I tillegg ble også Ling nr 3 i singel. En meget sterk prestasjon av den alltid blide Ottagutten.

Resultater!


3. desember 2008

Cathrine uttatt til Lag-EM i Milano i april

Landslagstrener Gerben Bruijstens har nå forhåndsuttatt noen spillerne som skal representere Norge i Lag-EM for juniorer i Milano, april 2009. Blant disse er vår egen Cathrine Fossmo.

Styret gratulerer


28. november 2008

Cathrine, Marta og Johannes til Finland

Cathrine, Marta og Johannes til Finland internasjonal (U17)
12-14 desember

Pillargurispillerne skal representere Norge i Helsinki i denne turneringen. Det er stor internasjonal deltakelse i turneringer.
Det kommer spillere fra 11 nasjoner. Vi ønsker de lykke til!!

Her er en liste over nasjonene som er representert:

Belarus, Austria, China, Czech, Finland, Estonia, Norway, Poland, Portugal, Russia, Sweden


21. oktober 2008

Kulturprisen til Geir Vik

Gratulasjoner fra alle i Pillarguri til Geir Vik som fikk Sel Kommunes kulturpris 2008.

Hans utrettelige arbeid for barn og unge i Sel, ikke minst gjennom badmintonklubben Pillarguri, var hovedbegrunnelsen til juryen for at nettopp Geir fikk årets pris.

Vi er alle takknemlige for det frivillige arbeidet som årets vinner har nedlagt på en såpass entusiastisk og selvoppofrende måte.

Les mer fra juryens begrunnelser på GDs nettsider.


11. september 2008

Vellykket Otta Ranking

Etter de tilbakemeldingene vi har fått kan det ikke være noen tvil om at arrangementet var vellykket. Dette skyldes ikke minst den innsatsen som hver og en av oss har lagt ned.

Les mer her!


10. september 2008

Vel blåst!

Det var med stor glede og forventning Pillarguri Badmintonklubb kunne ønske velkommen til sesongens første rankingturnering den 6. og 7. september. Denne helga var det spillere i klassene U15 og U19 som skulle sette hverandre i stevne.

Noen kjente fjes her, kanskje?

Les mer her!


6. juni 2008

Tinget er over

For de som ikke har oppdaget det er årets Badmintonting over. I følge nettsidene til NBF ble det karakterisert som et konstruktivt og godt Forbundsting. Jeg understreker nå, som jeg gjorde på selve Tinget, viktigheten av å stå samlet bak det nye styret og fokusere på alle de viktige sakene som ligger foran oss.

Les mer her


1. juni 2008

Marta og Cathrine best i Gøteborg Open

Marta Gården og Cathrine Fossmo fra Pillarguri badmintonklubb vant damedoubleU15 i helgens internasjonale turnering i Gøteborg etter overbevisende spill. I finalen møtte de årets svenske mestere og vant etter en lang og spennende kamp.

Les mer her


4. mai 2008

Pillarguri stiller med 2 utøvere i Varberg

Cathrine og Marta spiller i helgen i Yonex International i Varberg. Begge er tatt ut av NBF for å representere Norge i turneringen som de eneste U15 jentene i Norge. Turneringen er meget sterk med stor internasjonal deltakelse. Marta vant sin 1 kamp men tapte sin andre i en meget spennende 3 setts kamp. Marta har dermed fortsatt sjanse til å gå videre i singel. Hun spiller sin neste singel i morgen tidlig. Cathrine vant begge sine puljekamper i dag og er allerede videre i turneringen. I morgen møter hun en seedet danske for å kjempe om puljeseier. Denne kampen går også i morgen tidlig. I double og mix har de fortsatt ikke spilt noen kamper. Startskuddet går i morgen tidlig kl 09.15.


31. mars 2008

UBM 2008

Under norgesmesterskapet i badminton for ungdom, UBM, tok Pillarguri Badmintonklubb nok poeng til å bli landets beste badmintonklubb i U15 klassen.

Resultater

Les mer her


5. mars 2008

Cathrine og Marta vant!

Landslaget vart i Ikast i helgen og deltok i Danish cup. Våre spillere kom hjem med gode resultater og godt spill.

Les mer her!


4. mars 2008

Skuddårsturnering


19. februar 2008

Det ble en lang og spennende dag i Bergen for vår sportslige leder

Man må vel kunne si at helgens rankingturnering i Bergen var en stor suksess for Pillarguri og ikke minst for Cathrine og Christian Fossmo. Ikke rart faderen måtte innta horisontalen.

Bilder fra Bergen

Les mer her!


5. februar 2008

Skuddårsturnering torsdag 28. februar!

Dagen før skuddårsdagen arrangerer vi ei maskeradeturnering for alle i klubben. Kle deg ut og gjør det til en annerledes treningskveld!

Les mer her!


31. januar 2008

Rask fremgang for Pillarguris håpefulle rekrutter

Under årets kretsmesterskap i badminton sist helg i Vinstrahallen, var det de unge rekruttenes dag, men også de godt modne rekruttene er i fremgang.

Les mer her!


31. januar 2008

Pillarguri fortsetter å vinne i Rankingturneringer

I Norgesrankingen i Sandefjord gjorde Pillarguri nesten rent bord i U15 klassen. Turneringen hadde også internasjonalt preg da deler av det Islandske U19 landslaget deltok.

Les mer her!


29. januar 2008

UBM 2008 på Hamar

Sesongens høydepunkt nærmer seg. Ungdommens badmintonmesterskap skal denne gangen arrangeres i regi av Hamar BK i perioden 28 til 30 mars. Dette regne som deres Norgesmesterskap, og hele norgeseliten vil være på plass.

Les mer her!


17. januar 2008

Aktivitetsplan 2008

Nede til venstre på siden vil dere nå finne aktivitetsplanen for vinteren og våren.

Dersom dere lurer på noe, kontakt trenerne for de respektive gruppene eller styret.

Legg spesielt merke til tidspunkt for årsmøtet. I år legger vi opp til rekordoppslutning på årsmøtet. Mange viktige saker vil bli drøftet angående fremtiden for Pillarguri Badmintonklubb.

Legg også merke til «Skuddårsturneringen» 28. februar. Det vil bli et trivelig arrangement for alle i klubben med mye moro, pizza og brus.

Lars H


9. januar 2008

Oppskrift på en vellykket juleturneringskompott

Man tager noen barn, noen voksne, noen Norgesmestere og noen ferskinger, badmintonutstyr, ei bjelle, vått og tørt til skrotten, rører det hele ihop, tømmer det utover golvet i Ottahallen, og vips har vi en kjempetrivelig ettermiddag for store og små!

Flere bilder her!


8. januar 2008

Kjempeturnering i Kolvereid

Under helgens norgesranking i U13 og U17 klassen i Kolvereid i Nord Trøndelag, slo gjengen fra Otta nok en gang til i konkurranse med 27 andre klubber fra hele landet.

De tre landslagsspillerne, Cathrine Fossmo, Marta Garden og Johannes Arnhoff Hagen som i utgangspunktet er første års U15 spillere, skulle prøve seg mot 2 til 3 år eldre spillere i U17 klassen sammen med Sondre Josten og U17 spillerne Ling Zuang Zeng og Christian Fossmo.

Les mer her


7. januar 2008

Full rulle i Pillarguri

Juleturnering, flere spillere på turnering i Nederland og årets første rankingturnering. Det går sin gang i Pillarguri.

Les mer her!